Var här för några veckor sedan och skrev ett inlägg. Tänkte att det nog var dags efter år av tystnad. Måste varit kring påsk, så jag skrev förmodligen väldigt kloka och tänkvärda rader om livet och döden. Eller vad ska man tro?
allt som blev var intet. Cyberspace slukade mitt lilla inlägg och jag tröttnade ur (igen).
Så nu gör jag ett nytt försök, inte att säga något klokt om livet och döden. Snarare bara få ner ett antal tecken i den den här rutan. Som att sätta löparskorna i strartblocken typ. Förhoppningsvis exploderar jag på bloggbanan så småningom.
Men det lär väl visa sig.

I alla fall, har jag tänkt – väldigt ambitiöst- att försöka ha några nya kategorier; en hem och trädgårdsblogg ska ju alla ha nu. Jag med!
Cykelbloggen, javisst!
Politik, litteratur och musik får plats överallt i min lilla värld av vardagsuppror.