Jepp!…precis så har det blivit med mitt bloggande. Inte mycket till livstecken här inte. Desto mer uppe vid sommartorpet. Där hinner man inte med i svängarna nu när försommaren till sist kopplat greppet. Och häri finns väl analogin med mitt misslyckade bloggande.

Själklart kan man ju fundera lite över hur smart det egentligen är att starta upp en blogg samtidigt som torpsäsongen börjar och allt arbete… och självklart lättjefulla dagar det innebär?

Men jag ska försöka bli en bättre människa.

Så sedan sist har det hunnit bli en hel man skulle kunnat skriva om och kommentera. Nöjer mig med att konstaera att sjuksköterskestrejken är över och att utfallet efter sex veckor kanske inte blev optimalt. Kul ändå att höra käre gamla Henke Mellström kommentera strejken och det snöpliga slutet på radions, Studio Ett härom dagen.

Henkes sköna och vassa blogg hittar du här: http://mllstrm.wordpress.com/. Läs!

Nu drar jag mot Hälsingland!